fbpx
51896687 Tilde@livskraften.dk

Om Tilde

Jeg hedder Tilde Ladefoged og jeg er uddannet Kropsterapeut og Træner fra ManuVision. Men mest af alt, er jeg dannet af de oplevelser jeg har haft og af de mennesker, jeg har mødt i mit liv.

Alt hvad jeg har oplevet af glæder, sorger og kriser, har medvirket til at danne og berige mig til det menneske, jeg er i dag, både fagligt og personligt.

Mit ønske er at hjælpe dig med at (gen)skabe kontakten til dig selv. Helt konkret kontakten til din krop og til dit åndedræt. Men også til dine følelser og din ”mavefornemmelse”. 

Det er min erfaring at det er igennem kontakten til kroppen, at du finder styrken til at være dig selv – der hvor du kan mærke hvad der er rigtigt for dig, hvor du kan sige til og fra i dit liv, og hvor du behandler dig selv (og andre) kærligt og omsorgsfuldt.

Mange af dem jeg møder har, ligesom mig selv, oplevet traumer på forskellig vis, som har resulteret i blokeret energi som kommer til udtryk som muskelspændinger og kropsarmering, som hæmmer vores adgangen til vores livsenergi, åndedræt, sanser og følelser.

Kropsbevidsthed

Jeg oplever mere og mere mine kropssansninger som min ledetråd her i livet. Alt det jeg lærer om mine egne kropssansninger, og mit indre arbejde med min egen udvikling, inspirerer mig meget i mit arbejde som kropsterapeut.

Ved at løsne op og skabe forbindelse til kroppen, kan vi komme i forbindelse med de følelser, som har sat spor, og på den måde kan de blive forløst.

Vind en gratis kropsbehandling!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev hvor jeg deler ud af gratis værktøjer og konkrete råd til mere livskraft. Samtidig deltager du i lodtrækningen om en gratis kropsbehandling.

Du har tilmeldt dig nyhedsbrevet!