fbpx
51896687 Tilde@livskraften.dk

Kropsterapi er effektiv behandling

Spændinger

Kropsterapi løsner op for de spændinger,
der giver smerter, ømhed og ubehag i kroppen.

Smerter & hovedpine

Kropsterapi skaber balance i de bagvedliggende årsager til smerter og hovedpine.

Stress & uro

Kropsterapi afspænder og beroliger nervesystemet, og aktiverer det parasympatiske nervesystem, som hjælper dig med at restituere og slappe af.

Ryg & nakkeproblemer

Kropsterapi med fokus på skævheder og ubalancer i ryg- og nakke, såsom dårlig kropsholdning, diskusprolabs, skoliose og Scheuermann.

Søvnproblemer

En af hovedårsagerne til dårlig søvn er at nervesystemet er overbelastet. Kropsterapi er ideelt til at regulere og balancere nervesystemet.

Træthed & Depression

I kropsterapi kan vi arbejde med de følelsesmæssige problemer, som dræner din krop og dit sind for energi og livskraft.

SKRÆDDERSYET TIL DIG OG DIN KROP

Ikke to mennesker er ens og derfor er jeg uddannet i at se, mærke og fornemme hvad der er brug for, for at hjælpe lige netop dig – med din problemstilling.

Jeg bruger teknikker som dybdegående massage, stræk, akupressur, pulsering, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og samtale.

Jeg kan hjælpe dig med at se og mærke dig selv mere tydeligt. Og hjælpe dig med at slippe de spændinger, som gør at du har smerter, mærker angst, uro eller træthed.

Krop og sind hænger sammen

Kropsterapi vil altid tage udgangspunkt i kroppen,  men jeg vil samtidig invitere til at du giver opmærksomhed til dine følelser og kropssansninger under behandlingen, så vi sammen kan løsne op for de følelser, der sidder som spændinger og blokeringer i kroppen.

“Min behandling tager altid udgangspunkt i lige netop din
krop, og to behandlinger er sjældent ens.”

KROPPENS FORTÆLLINGER

” Alt hvad vi oplever i livet, sætter spor i
kroppen.”

Livet sætter sig i kroppen

De følelser vi ikke får givet et udtryk, og de oplevelser vi ikke tillader os selv at have en reaktion på, sætter sig som ubalancer. De viser sig som spændinger, smerter, uro, træthed osv.

Det lever stadig i os, og hæmmer vores adgang til vores livskraft og vores livsenergi, vores sanser, kropsfornemmelser og vores følelser.

Når vi lukker ned for følelser som fx vrede, sorg eller angst, så lukker vi samtidig også ned for følelser som lykke, glæde og kærlighed.

Accept er første skridt på vejen

Jeg tror på, at vejen starter med at mærke os selv. Vores krop, vores følelser og at vi, ved at håndtere vores følelser på en mere konstruktiv måde – og ved at udtrykke os mere frit – kan slippe rigtig meget af vores fysiske smerter og spændinger.

Sammen finder vi frem til hvor du mærker spænding og ufrihed, både fysisk og følelsesmæssigt, og jeg vil hjælpe dig med at slippe dine begrænsninger. Det, som står i vejen for at leve dit liv, fuldt og helt.

Vind en gratis kropsbehandling!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev hvor jeg deler ud af gratis værktøjer og konkrete råd til mere livskraft. Samtidig deltager du i lodtrækningen om en gratis kropsbehandling.

Du har tilmeldt dig nyhedsbrevet!