fbpx
51896687 Tilde@livskraften.dk
Sunde fødder

Sunde fødder er fleksible fødder, der står sikkert fast på jorden. De slår rødder og har god jordforbindelse. De er ikke sådan lige at slå ud af kurs. Sunde fødder vidner om at du hviler i dig selv og kan stå fast på din mening.

Usunde fødder

Usunde sammenkrummede fødder står og går usikkert. Der skal ikke så meget til at vælte dem omkuld. De vidner om usikkerhed i det hele taget – usikkerhed i livet og usikkerhed overfor forandring. Er tæerne krummet sammen, kan det være tegn på en underliggende frygt eller vagtsomhed.

Se på dine egne fødder

Hvad fortæller dine fødder? Hvordan ser de ud? Hvilken retning peger de, når du går? Hvordan føles de indefra?

Fødderne skal helst pege lige frem, for resten af kroppens vægtfordeling afhænger af føddernes placering. Peger de ud- eller indad, giver det en usikkerhed op igennem hele kroppen og giver spændinger, fordi vi ubevidst mærker at vi ikke står rigtig fast. Peger fødderne lige ud, kan resten af kroppen bedre slappe af og vi står automatisk bedre fast. Fødder der peger ud til siden, er i mange tilfælde skyld i lændeproblemer, da lænd og baller er nødt til at spænde op pga. ubalancen. Ankler, knæ og sågar nakken bliver også belastet af den dårlige fodstilling. 

Læs med her og få 5 gode grunde til du skal gå barfodet (og få endnu sundere fødder) https://livskraften.dk/5-gode-grunde-til-at-gaa-barfodet/

De kære fødder – vi skænker dem sjældent en tanke, men de bærer os og er med i hvert et skridt vi tager ❤️

Vind en gratis kropsbehandling!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev hvor jeg deler ud af gratis værktøjer og konkrete råd til mere livskraft. Samtidig deltager du i lodtrækningen om en gratis kropsbehandling.

Du har tilmeldt dig nyhedsbrevet!